logoprimeMet onze voedingssupplementen geeft u uw paard een gebalanceerd rantsoen. Veel paarden krijgen via de dagelijkse voeding niet voldoende voedingsstoffen binnen, wat zeer ongunstig is voor de gezondheid en de sportprestaties van het paard. De voedingssupplementen voor paarden van PrimeVal zijn ontwikkeld op basis van kennis uit wetenschappelijk onderzoek en brengen uw paard in topconditie. Klik op de voedingssupplementen om direct naar het product te gaan: Gelatinaat, Omega 3-6-9 , StressLess, StressLess Injector, SuperMultiCompleet, Cell-Repair, SpermActive .

https://www.primeval.nl/supplementen-paarden

annette van weezel errensEquilin is ontstaan uit de passie voor het paard, het idealisme voor een mooiere wereld en de fascinatie voor veterinaire kennis. Door gebruik te maken van de innovatie in de voedingstechnologie kunnen we op een natuurlijke wijze gezondere en minder gestreste paarden, met een verhoogd welzijn krijgen.

Equilin ontwikkelt supplementen die er werkelijk toe doen, om paarden te helpen beter te voldoen aan de verwachtingen die wij van ze hebben. Maar ik wil ook graag bijdragen aan de bewustzijnsvergroting over de aard van het paard. Als we het paard beter gaan begrijpen leidt dit tot een plezierigere omgang met deze edele dieren, zowel voor de mens als het paard.

http://www.equilin.eu/nl/

 

Rienk Zwaga
Diepenheimseweg 15
7471 LW Goor
t: +31 (0)547 260 500
m: +31 (0)6 158 753 32